World Cafe
    Dialoog- en ontwikkelconcepten voor organisaties die durven veranderen
   
THE WORLD CAFÉ  •  MODERATORS  •  INSPIREREND CONGRES  •  LEIDERSCHAP  •  NON-DUALITEIT  •  TRAININGEN  •  CASES

Introductiefilm World Café


Introductie World Café

Het World Café is een innovatieve werkvorm om een levendige dialoog op te zetten rondom vragen die er echt toe doen.
Lees verder over World Café.


Terugkoppeling World Café

Lees meer over OnelinerbooksEen World Café verdient een goede terugkoppeling. We zetten een aantal mogelijkheden op een rij, van een fotoreportage tot een persoonlijk boek of magazine.
Meer over terugkoppeling World Café.


Badges en routering World Café

Dankzij een persoonlijke badge volg je jouw unieke route langs de ronde tafels.
Lees verder over badge.

 

Hosts World Café

Tijdens een World Café zit aan elke ronde tafel een zogenaamde host of gastvrouw/-heer. Als host blijf je gedurende alle rondes bij de eigen tafel. Je bent geen dagvoorzitter, maar de procesbegeleider die de dialoog faciliteert. Daarnaast ben je ook gewoon een van de gespreksdeelnemers. Je let goed op of iedereen aan bod komt, je enthousiasmeert deelnemers om gedachten op het tafelkleed te schrijven en je bewaakt het proces. De kunst van het World Café is om niet vast te lopen in tegenstellingen, maar juist met elkaar de boom dikker te maken. Daarnaast heb je als host een rol in de terugkoppeling van hetgeen aan jouw tafel werd besproken.

De hosts van een World Café worden gekozen en gevraagd op basis van hun vermogen om te luisteren en een echte dialoog te ondersteunen. Zij komen uit de groep deelnemers aan de bijeenkomst. Alle hosts ontvangen vooraf een briefing in digitale vorm; op de dag zelf worden ze gedurende een kwartier kort bijgepraat.


Afhankelijk van het belang en doel van de bijeenkomst verzorgen we regelmatig, voorafgaand aan de bijeenkomst, een masterclass voor de hosts. Gedurende een dagdeel nemen we de hosts mee in het proces, draaien we ook daadwerkelijk een World Café en delen we met elkaar ideeën over inhoud en vorm.

 
Contact

E: info@theworldcafe.nl

T: 085 - 87 70 170
M: 06 - 53 33 26 51

Online: Aanvraagformulier


The World Café is powered by
Novella© 2015; Novella Media BV; Beekhoven 14, 3863 PZ Nijkerk; Laatste update: 22-07-2015