World Cafe
    Dialoog- en ontwikkelconcepten voor organisaties die durven veranderen
   
THE WORLD CAFÉ  •  MODERATORS  •  INSPIREREND CONGRES  •  LEIDERSCHAP  •  NON-DUALITEIT  •  TRAININGEN  •  CASES

Paul Smit in 1 minuut


Rick Koster in 4 minuten


Ze werkten voor onder meer
 

Moderator/Presentator/Spreker

Voor congressen en World Cafés werken we met moderators die weten hoe dialoog in de praktijk werkt. Naast hun kwaliteiten als moderator hebben ze ook een eigen inspirerend verhaal, indien nodig in het Engels.


Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers. Hij krijgt met zijn verhaal de gasten in de goede mindset om tot echte dialoog te komen. Hij begeleidt dan ook veel World Cafés.
Filosoof/trainer/auteur/inspirator Paul Smit brengt zijn workshops en speeches op een luchtige, interactieve en humoristische wijze. Hij studeerde af op de 'Evolutie van het menselijk bewustzijn' en won in 2005 de cabaretaward 'Grootst aanstormend talent'. Hij bevindt zich in de frontlinie van de neurowetenschap.
Zie ook: www.paulsmit.nu


Rick Koster weet als geen ander mensen te observeren en hun (non-verbale) gedrag te analyseren. Hij studeerde Neurobiologie en Beleid, Management & Ondernemerschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Leiderschap is een thema dat hem na aan het hart ligt.
Trainer/auteur/coach/inspirator Rick Koster is een bevlogen en vrolijk mens die altijd is op zoek is naar wat mensen werkelijk drijft en bindt.


Tom Blom is de man die met een mooie metafoor zijn publiek weet te boeien; hij is ook de presentator die werkelijk interesse heeft in de mens achter de manager. Tijdens congressen vertaalt hij graag ingewikkelde informatie naar begrijpelijke taal. Hij verdiende zijn sporen in de radio- en televisiewereld, zowel voor als achter de schermen.

 
Contact

E: info@theworldcafe.nl

T: 085 - 87 70 170
M: 06 - 53 33 26 51

Online: Aanvraagformulier


The World Café is powered by
Novella 

© 2015; Novella Media BV; Beekhoven 14, 3863 PZ Nijkerk; Laatste update: 22-07-2015