World Cafe Experience heeft diverse krachtige werkvormen

Het doel om met uw leiders, medewerkers of relaties bij elkaar te komen staat altijd voorop, voordat u de werkvorm kiest. We helpen u graag om dat doel scherp te krijgen.

Dialoog vormt de basis voor de diverse World Cafe werkvormen. Of het nu gaat om het World Cafe met de filosofie LEGO Serious Play of Deep Democracy.

Voor de organisaties die concrete stappen willen zetten rond het thema duurzaamheid en energietransitie, bieden we de Nudge World Cafe Sustainable Future.

WORLD CAFE CLASSICWORLD CAFE CLASSIC

De World Cafe Experience is de plaats waar dromers, denkers en doeners samenkomen. Waar we kennis en ervaringen delen met het doel om van elkaar te leren en nieuwe inzichten te verwerven. De plaats ook waar organisaties stappen kunnen zetten om hun doelen te verwezenlijken of de verandering vorm te geven.

Lees meer

World Cafe LEGO Serious Play is een unieke werkvorm om daadwerkelijk te bouwen aan samenwerking en verandering. Aan de dialoog binnen het World Cafe voegen de deelnemers beelden en verhalen toe, die ontstaan als we in de middencirkel met elkaar een bouwwerk van LEGO maken. Zo komen we met elkaar al snel tot de kern.

Lees meer

Hoe creëer je in je organisatie de beweging dat duurzaamheid meer wordt dan alleen een begrip?  De Nudge World Cafe Sustainable Future is de werkvorm die bedrijven helpt om met elkaar in dialoog te gaan. We worden ons bewust dat duurzaamheid bij onszelf en bij ons eigen gedrag begint. Door zelf acties aan oplossingen te koppelen ontstaat er bij de deelnemers eigenaarschap.

Lees meer

Hoe ga je om met medewerkers die tegengestelde belangen en ideeën hebben en wel met elkaar moeten samenwerken binnen een context? In de World Cafe Deep Democracy bundelen we de kracht van de dialoog van het World Cafe en de grote kwaliteiten van Deep Democracy. Zo is het mogelijk om tegenstellingen op adequate wijze met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat er bij de deelnemers breed draagvlak is voor de gegenereerde ideeën.

Lees meer

De Gave dingen sessie is een brainstorm die wel werkt. Dialoog, creativiteit en Appreciative Inquiry staan aan de basis van een inspirerende sessie. Tijdens de vijf rondes gaan de groepen kennis maken, dromen, delen, ontwerpen en reflecteren. Zo ontdek je tijdens deze super brainstorm welke gave dingen er al gebeuren en hoe je met die kennis snel en effectief tot concrete plannen kunt komen.

Lees meer

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA