World Cafe Experience: effectieve dialoog tijdens uw bijeenkomst

De World Cafe Experience is de plaats waar dromers, denkers en doeners samenkomen. Waar we kennis en ervaringen delen met het doel om van elkaar te leren en nieuwe inzichten te verwerven. De plaats ook waar organisaties stappen kunnen zetten om hun doelen te verwezenlijken of de verandering vorm te geven.

Tijdens een World Cafe onderzoeken we hoe we zaken kunnen aanpakken en willen we graag meerdere kanten van een vraagstuk bekijken. Op basis van een persoonlijke route op de badge, zorgen we daarbij bij iedere ronde voor de juiste mix aan de ronde tafels. Zo gebruiken we optimaal de kracht van diversiteit en verbinding.

Een World Cafe kan worden ingezet als onderdeel van een bestaand congres, om zo met elkaar een aantal thema’s verkennen. We kunnen ook het gehele congres van een dag of een dagdeel organiseren, waarbij we de World Cafe setting gebruiken om ook via andere interactieve werkvormen tot betere samenwerking te komen.

WANNEER IS EEN WORLD CAFE
EFFECTIEF INZETBAAR?

World Cafe Experience heeft een brede toepasbaarheid: teamontwikkeling, brainstormen, verandermanagement, ophalen van kennis tijdens een (klein of groot) congres, innovatietraject, kanteling van de organisatie, relatiedag, teambuilding of leiderschapsdag.

Duur sessie: 2-8 uur
Setting: Ronde tafels met een diameter van 150cm
Aantal deelnemers: 20 – 1.500
Thema: Door u te bepalen
Doel: Een betekenisvolle dialoog met impact

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA