World Cafe LEGO® Serious Play® is een krachtige methode om te delen en te ontwikkelen

World Cafe LEGO Serious Play is een unieke werkvorm om daadwerkelijk te bouwen aan samenwerking en verandering. Aan de dialoog binnen het World Cafe voegen de deelnemers beelden en verhalen toe, die ontstaan als we in de middencirkel met elkaar een bouwwerk van LEGO maken. Zo komen we met elkaar al snel tot de kern.

Elk World Cafe LEGO Serious Play start met een interactieve sessie om individueel te leren vertrouwen dat wat onze handen in LEGO bouwen waardevolle informatie ontsluit uit ons onbewuste brein. In drie rondes verkennen we vervolgens samen het thema van de betreffende tafel en komen we tot één bouwwerk per tafel.

Het visualiseren en het delen van verhalen maakt de sessie uiterst waardevol en zorgt voor trots en het besef dat we elkaar nodig hebben. Of het nu gaat om samenwerking, teamontwikkeling of een ander vraagstuk dat voorligt. De teksten op de tafelkleden met in het midden de gezamenlijke creatie nodigen uit tot concrete vervolgstappen.

WORLD CAFE LEGO SERIOUS PLAY:
SPELENDERWIJS NAAR DE VOLGENDE STAP

LEGO Serious Play werd door LEGO ontwikkeld als strategische interventie voor organisaties. Wiro was één van de eerste facilitators in Nederland. De combinatie van World Cafe en LEGO Serious Play maakt het tot een uiterst krachtige methode om te excelleren.

Duur sessie: 3 – 4 uur of gehele dag
Setting: Ronde tafels met een diameter van 150cm
Aantal deelnemers: 20 – 1.000
Thema: Door u te bepalen
Doel: Samen met impact bouwen aan de toekomst

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA