World Cafe Sustainable Future helpt organisaties duurzaam te worden

Hoe creëer je in je organisatie de beweging dat duurzaamheid meer wordt dan alleen een begrip?  De World Cafe Sustainable Future is de werkvorm die bedrijven helpt om met elkaar in dialoog te gaan. We worden ons bewust dat duurzaamheid bij onszelf en bij ons eigen gedrag begint. Door zelf acties aan oplossingen te koppelen ontstaat er bij de deelnemers eigenaarschap.

Na een inspirerende inleiding van onze moderator maken we in een of meer flitspresentaties kennis met bijzondere initiatieven uit de eigen branche. Vervolgens verkennen we zelf in wisselende samenstelling drie verschillende thema’s. Na drie rondes hebben we per tafel een actielijst van zaken die we op korte en langere termijn gaan uitvoeren.

Door met elkaar in dialoog te gaan over thema’s als circulaire economie, energieneutraal of innovatie komt duurzaamheid nog meer tot leven. Aan het einde van de sessie gaat de moderator de zaal in en bespreekt plenair wat de concrete acties zijn om de organisatie of de branche verder met verfrissende innovatiekracht duurzaam te maken.

DE KRACHT VAN
WORLD CAFE SUSTAINABLE FUTURE

Het World Café maakt het mogelijk on binnen de eigen organisatie duurzaamheid nog meer op de kaart te krijgen en te versnellen naar een duurzame toekomst. De output bestaat uit concrete acties om vanaf morgen uit te gaan voeren.

Duur sessie: 2-4 uur
Setting: Ronde tafels met een diameter van 150cm
Aantal deelnemers: 20 – 1.500
Thema: Duurzaamheid
Doel: Concrete acties; wat kunnen we vanaf morgen doen

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT WORLD CAFE EXPERIENCE U GRAAG VERDER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Donna Ernst
Tel: 06 – 834 257 06
Email: donna.ernst@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA