Het effect van World Cafe Experience tijdens uw bijeenkomst

Op alle plaatsen waar mensen samenkomen en met elkaar het open gesprek willen voeren, kan World Cafe Experience waarde toevoegen. Of het nu is voor mensen binnen het onderwijs, de overheid, de ICT, de gezondheidszorg of binnen uw specifieke vakgebied.

Tijdens een HR-congres, een wetenschappelijk seminar, bij verandermanagement, een innovatietraject of om duurzaamheid in concrete acties te vertalen. Of mogelijk wilt u ideeën genereren en brainstormen met effect. World Cafe biedt u daarvoor meerwaarde.

We voelen ons graag uitgedaagd om ook met u mee te denken uw puzzelstukjes in elkaar te zetten. We geloven er namelijk in dat dialoog de wereld een stukje mooier kan maken. Waarbij de schoonheid van diversiteit en geaccepteerde ongelijkheid ook uw organisatie kan laten bloeien.

Het World Cafe is de ideale werkvorm tijdens een congres en maakt het mogelijk dat deelnemers gaan netwerken en samenwerken rond het thema van uw congres. Zo haalt u kennis op en wint het congres aan dynamiek.

Lees meer

Vaste denkpatronen doorbreken en spannende ideeën ontwikkelen? World Cafe Experience is een meer effectieve werkvorm dan brainstormen. Een eerste ronde start altijd met brainwriting, waarbij iedere deelnemer een eigen idee bedenkt en op het tafelkleed schrijft.

Lees meer

World Cafe Experience is de ideale werkvorm tijdens een heidag en beter dan vergaderen. Samenwerken om te komen tot een plan van aanpak is de basis van een World Cafe. Of het nu gaat om innovatie, verandermanagement of persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

De World Cafe Experience is als werkvorm een veelgevraagde werkvorm om vanuit positieve energie richting aan innovatie te geven. Denken in kansen en mogelijkheden vormt altijd de basis van deze co-creatie sessie.

Lees meer

Een World Cafe sessie is de perfecte groepsactiviteit om elkaar beter te leren kennen.Het uitwisselen van ideeën en kennis zorgt ervoor dat je als team beter gaat samenwerken. Zo bouw je met elkaar aan een effectief team.

Lees meer

Met regelmaat mogen we organisaties en leiders helpen de verandering vorm en richting te geven binnen een kort of langer traject. We geloven daarbij in een lerende cultuur om de organisatie te ontwikkelen.

Lees meer

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA