World Cafe Experience is effectiever dan brainstormen

Vaste denkpatronen doorbreken en spannende ideeën ontwikkelen? World Cafe Experience is een meer effectieve werkvorm dan brainstormen. Een eerste ronde start altijd met brainwriting, waarbij iedere deelnemer een eigen idee bedenken en op het tafelkleed schrijft. De  mix aan deelnemers zorgt voor aanscherping van oplossingen voor het voorgelegde vraagstuk. Zo komen we met elkaar tot concrete acties.

De inhoudelijke en interactieve bijdrage van onze moderator helpt de deelnemers om het creatieve brein open te zetten voor een dialoog waarin we in vrijheid alle mogelijkheden kunnen onderzoeken. Tijdens een voorgesprek bepalen we met elkaar voor welk vraagstuk we tijdens de sessie oplossingen gaan bedenken en wat er nog meer moet gebeuren om tot een effectieve bijeenkomst te komen.

World Cafe Experience is in te zetten tijdens een heidag, een teambuilding, een congres, een bedrijfsuitje, een strategie meeting, bij verandermanagement of zelfs voor een andersoortige vergadering. Het World Cafe is onder omstandigheden ook als workshop te gebruiken. Brainstormen wordt met deze interactieve wijze van werken effectief, zorgt voor veel energie, ontwikkelkracht en eigenaarschap bij de deelnemers.

WORLD CAFE OM TE BRAINSTORMEN IN HET KORT

  • Sessie van 2 – 6 uur rond vraagstuk

  • Brainwriting = individueel eigen idee opschrijven

  • In dialoog oplossingen optimaliseren

  • Inspirerende en dynamische sessie

  • Inleidende keynote speech en begeleiding

  • Gehele congresorganisatie mogelijk

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA