World Cafe Experience is de ideale werkvorm tijdens uw congres

Natuurlijk maakt u graag gebruik van de kennis van uw relaties of medewerkers. Maar hoe organiseer je dat effectief? Met haar jarenlange ervaring helpt World Café Experience u graag daarbij. Het World Cafe is de ideale werkvorm tijdens een congres en maakt het mogelijk dat deelnemers gaan netwerken en samenwerken rond het thema van uw congres. Zo haalt u kennis op en wint het congres aan dynamiek.

Elk World Café start met een inspirerende keynote speech van een van onze moderatoren. Zo creëren we de juiste mindset voor een betekenisvolle dialoog. De deelnemers praten in wisselende samenstelling vervolgens in drie rondes van 20 minuten aan ronde tafels. Alle ideeën komen op de katoenen tafellakens. Daarna gaat de moderator de zaal in om de opbrengst te bespreken.

Op basis van het doel van de dag en het thema onderzoeken we welke werkvorm van het World Cafe Experience het beste aansluit bij uw congres en welke van onze moderatoren daarbij past. We bepalen vervolgens tijdens een gesprek met elkaar de subthema’s om de beste output te genereren. Tevens adviseren we omtrent de hosts aan de tafels en bespreken we de mogelijkheden voor de terugkoppeling na het congres.

WORLD CAFE TIJDENS UW CONGRES IN HET KORT

  • Sessie van 2 – 4 uur

  • Volledig te integreren binnen uw congres

  • Dialoog en van elkaar leren

  • Inspirerende en dynamische sessie

  • Inleidende keynote speech voor de juiste mindset

  • Gehele congresorganisatie tevens mogelijk

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA