Moderator World Cafe inspireert en faciliteert

De moderator tijdens een World Cafe maakt het verschil. Hij of zij zorgt tijdens de inleidende keynote speech voor de juiste mindset. We willen immers met elkaar in dialoog en onderzoeken waar we elkaar vanuit diversiteit kunnen aanvullen. In plaats van de tegenstellingen op te zoeken via het debat.

Bij onze moderatoren staat het doel en de inhoud voorop. De gekozen thema’s komen dan ook volop aan bod. Daarnaast maakt de  moderator duidelijk wat de 5 leidende principes zijn voor een zinvolle dialoog. Zo hebben we in de rondetafelsessie met elkaar het goede gesprek.

Tijdens de dialoog loopt de moderator rond, luistert en helpt waar nodig. Aan het eind van de rondes geeft de moderator kort een terugkoppeling van wat ons opviel. Dan volgt het plenaire gesprek met de deelnemers voor een zinvolle reflectie, waarbij ook helder wordt hoe er verder wordt teruggekoppeld.

Anne-Maartje Oud

Anne-Maartje Oud zorgt als spreker en moderator voor interactiviteit en inspiratie om de dialoog aan te gaan over hoe je beter kunt samenwerken.

Lees meer
Kjell Lutz - World Cafe

Kjell Lutz koppelt enthousiast, energiek én interactief zijn kennis over groepsdynamiek, gedrag en ons breinaan de thema’s van het World Cafe.

Lees meer
Rick Koster - World Cafe

Rick Koster begeleidt programma’s om met elkaar weer tot de juiste beweging te komen en daarbij het beste van jezelf te laten zien.

Lees meer

Spelenderwijs tot nieuwe inzichten komen via World Cafe LEGO Serious Play! Wiro Kuipers is expert in deze unieke methode.

Lees meer
Ad Bastiaanse - World Cafe

Met zijn theaterachtergrond zorgt Ad Bastiaanse voor een creatieve mindset om met plezier en voldoening samen tot mooie acties te komen.

Lees meer

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA