‘Bewust werken aan gedrag zorgt voor een effectieve communicatie en een effectief bedrijf.’

Anne-Maartje Oud

Anne-Maartje Oud: het effect van voorbeeldgedrag op samenwerken

Effectief samenwerken binnen je organisatie? Elkaar bevragen en de ideeën van de ander waarderen?  Gebruik maken van de kracht van diversiteit? Anne-Maartje Oud is specialist in beïnvloeding, gedrag, leiderschap en groepsdynamiek. Zij ontwikkelt en begeleidt programma’s, met als doel dat deelnemers het beste uit zichzelf en de ander halen en zo de organisatie daadwerkelijk versterken.

Anne-Maartje Oud studeerde als docent / regisseur af aan de School of Arts. Als oprichter van The Behaviour Company is ze actief voor organisaties over de hele wereld, zowel in de rol van adviseur rond gedrag  als het geven van keynote speeches over en het ontwikkelen van programma’s rond een inhoudelijk vraagstuk. Thema’s als innovatie en effectieve communicatie liggen haar na aan het hart.

Tijdens een World Café-sessie weet ze de deelnemers met haar keynote speech in de juiste mindset te krijgen voor een mooie dialoog aan de tafels. Haar bijdrage is voorzien van de nodige interactiviteit, hetgeen ervoor zorgt dat de bijeenkomst stroomt. Als moderator krijgt ze met haar kennis en innemende persoonlijkheid de deelnemers snel enthousiast om het gesprek aan te gaan.

ANNE-MAARTJE OUD OP NEDERLANDSE EN INTERNATIONALE PODIA

Als spreker draagt Anne-Maartje live én online bij aan bijeenkomsten en congressen in Nederland en ver daarbuiten. Als dagvoorzitter of moderator, ook van het World Café, is ze in Nederland en internationaal actief. Daarnaast wordt ze vaak gevraagd als adviseur, daar waar het gaat om gedrag, samenwerken en communicatievraagstukken.

Wat is het effect van jouw gedrag op anderen? En hoe belangrijk is daarbij non-verbale communicatie? Hoe kom je nou tot goed teamwerk en wat is daarvoor nodig? En wat moet je nou met die ‘lastige’ collega? In de trainingen en keynotes van Anne-Maartje zijn dit elementen die aan bod komen om tot effectief samenwerken te komen.

Na de inleiding van Anne-Maartje kunnen vervolgens aan de dialoogtafels thema’s als vertrouwen, veiligheid en samenwerken zorgen voor een goed en verhelderend gesprek die leiden tot acties.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA