Ad Bastiaanse heeft een zeer interactieve Masterclass Storytelling verzorgd voor een groep hoger management binnen KLM. Storytelling is een kunst die Ad verstaat als geen ander: de Masterclass scoorde bij de deelnemers hoog op waardering, inspiratie en opgedane kennis!

MARLOU BORDES
Director Customer Experience,
KLM Royal Dutch Airlines

Ad Bastiaanse: de kracht van storytelling en creativiteit

Als theatermaker weet Ad feilloos gebruik te maken van de communicatieve kracht van humor. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien. Ad creëert de perfecte voedingsbodem voor diepgaande gesprekken en inspireert de deelnemers aan het World Café om tot de beste resultaten te komen.

Om tot echte dialoog te komen binnen het World Cafe zet Ad Bastiaanse in zijn interactieve keynote speech de deelnemers aan het denken. Hij laat zien dat de kracht van storytelling, het delen van betekenisvolle verhalen en het vertrouwen in een relatie het mogelijk maakt tot echte verdieping te komen en elkaar mee te nemen in een volgende stap.

Ad Bastiaanse gebruikt als voormalig theatermaker feilloos humor en interactiviteit om de deelnemers nieuwe inzichten over ons gedrag te laten ervaren. Zijn bijdrage zorgt voor een perfecte voedingsbodem om in het World Cafe tot echte gesprekken te komen. Als moderator begeleidt en inspireert hij om tot de beste resultaten te komen.

‘Vertel me niet wie je bent of wat je denkt …
Vertel me alleen maar een verhaal’

Ad Bastiaanse

AD BASTIAANSE:
VEELGEVRAAGD INSPIRATOR

Ad Bastiaanse was actief voor ruim 1800 organisaties in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Griekenland, Italië, Denemarken, Portugal, Oostenrijk en Zweden. Sinds 18 jaar is hij gastdocent aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit, Authenticiteit en Leiderschap.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
AD BASTIAANSE ZEGGEN

Wat een schot in de roos, wat een inspiratie, wat een helder betoog. Zijn presentatie duurde ongeveer een uur, maar leek wel een minuut, want iedereen bleef aan zijn lippen hangen. Na afloop kwam menig deelnemer ons bedanken voor zijn inspirerende verhaal.

Max Holtes
Projectleider Behoud & Mobiliteit,
SIGRA

Ad wist in een interactieve, plenaire sessie mijn team op verrassende wijze een spiegel voor te houden met betrekking tot menselijk, geconditioneerd gedrag. Een zeer geslaagde middag!!

Annette Kuiper
Manager Operations,
RAI Amsterdam

Wat is het unieke verhaal van uw organisatie? Hoe dringt u met uw verhaal diep door in de belevingswereld van uw medewerkers? Op welke wijze heeft u invloed op de besluitvorming van uw relaties?

‘Onze hectische samenleving heeft meer dan ooit een grote behoefte aan dienstbaar en moreel leiderschap. Een behoefte aan betekenis en welzijn.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA