Kjell is een gedreven en betrokken dagvoorzitter, die het publiek weet te boeien en mee te nemen in z’n verhaal. In de voorbereiding kwam hij altijd met goede ideeën die echt een bijdrage leverden aan het eindresultaat.

HANNAH VAN DEN BERG
Marketing Executive Nextens

Kjell Lutz: Maak de beste keuzes, neem risico en groei door te leren

Nemen mensen binnen uw organisatie op de beste wijze keuzes? Durven ze ook risico’s te nemen?  Kjell Lutz is gefascineerd door hoe mensen tot besluiten komen. Tijdens zijn studie organisatiepsychologie ontdekte hij dat spelletjes duidelijk maken hoe mensen niet altijd slimme keuzes maken. En wat dat voor effect heeft op veranderingen of innovaties.

Met een dosis humor laat Kjell Lutz in zijn inleiding van het World Cafe de deelnemers ervaren op welke wijze wij echt kiezen. Hij koppelt daarbij zijn kennis over menselijk gedrag, groepsdynamiek en ons brein aan de thema’s van het World Cafe. Hij geeft spelenderwijs nieuwe inzichten die de dialoog aan de tafels zal versterken.

Als moderator verbindt Kjell Lutz vol energie en enthousiasme de deelnemers met het thema van de dag en met elkaar. Hij zorgt voor veel interactiviteit en staat altijd ten dienste van de congresgangers. Bij de terugkoppeling van het World Cafe gaat hij het gesprek aan om met elkaar tot heldere ideeën en keuzes te komen.

‘Een congres draait altijd om de deelnemers,
wat zij willen delen en leren van elkaar.’

Kjell Lutz

KJELL LUTZ:
BETER BESLISSEN

Mensen hebben de natuurlijke behoefte aan interactie, vaak ook om invloed te kunnen uitoefenen. Als moderator doet Kjell Lutz er dan ook alles aan dat de aanwezigen geen toeschouwers worden maar deelnemers die met elkaar vooral ook in dialoog gaan. Zijn keynote speech ondersteunt en verdiept de gesprekken aan tafel en zorgt ervoor dat de deelnemers in een actieve stand komen.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
KJELL LUTZ ZEGGEN

Tijdens ons congres Zorgonderwijsvernieuwers voor docenten en opleiders heeft Kjell meteen de juiste toon weten neer te zetten. Er was veel interactie in de zaal en het programma liep compleet gestroomlijnd.

Yefke Patiwel
Senior portfolio manager, Bohn Stafleu van Loghum

Kjell is onderscheidend in zijn kennis en kan vanuit zijn psychologische achtergrond goed inschatten hoe wij de voor ons gewenste resultaten en een verbindende energie kunnen bereiken. Hij heeft ons geïnspireerd in het programma en heeft structuur en overzicht gebracht door ons enthousiast en bevlogen door het programma heen te leiden.

Marieke Koene
Trainer/ coach Kuijpers Installaties

Slechte ervaringen uit het verleden belemmeren ons vaak om te innoveren. In zijn inleidende keynote maakt Kjell Lutz duidelijk hoe we binnen organisaties wel tot betere besluitvorming en goede acties kunnen komen. 

‘Maak keuzes, sta open voor
nieuwe informatie en ga doen
’.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA