Paul wist het publiek niet alleen te boeien en te raken met hoe ons brein ons bewust en onbewust doet verbazen maar wist ook steeds heel goed bruggetjes te maken naar de inhoud van onze bijeenkomst. Zo werd het echt een optreden voor ons als MVO Westfriesland, top!

José Tiessing
Coordinator SROI en MVO,
Werksaam West Friesland

Paul Smit zorgt voor de juiste mindset om anders te kijken tijdens het World Café

Filosoof & cabaretier Paul Smit zorgt met zijn inleiding van de dialoog in het World Café voor de juiste mindset om effectief het gesprek aan te gaan. Hij sluit aan bij het doel en het thema van de bijeenkomst en snijdt zijn verhaal op maat.

De juiste combinatie van inhoud, humor en interactie maakt Paul Smit de ideale moderator van het World Café. Hij inspireert de deelnemers, waarbij thema’s als samenwerking, communicatie en verandering aan bod komen.

Als veelgevraagd spreker is Paul Smit de ideale moderator van het World Café. Op beeldende wijze brengt hij de laatste inzichten uit de neurowetenschap over menselijk gedrag en zorgt hij er zo voor dat deelnemers het goede gesprek aangaan.

‘People only change when there is passion or urgency. We should therefore focus on both.’

Paul Smit

PAUL SMIT OP INTERNATIONALE PODIA

Paul Smit staat zeer regelmatig op internationale podia. Zijn Engelstalige keynote speech is verrassend anders voor internationale begrippen en wekt dan ook altijd de nodige bewondering op. Met “Influencing the Brain” had Paul succes in onder andere Berlijn, Barcelona, Genève en Londen, maar ook bij internationale bedrijven in Nederland zoals Google, Roche en Canon. De combinatie van zijn bijdrage met de dialoog in het World Café is ijzersterk.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
PAUL SMIT EN HET WORLD CAFE ZEGGEN

Het programma van Paul Smit is inspirerend en compleet. Met veel humor en op een aansprekende manier word je als gast meegenomen in verschillende manieren van denken van het menselijk brein. Een aanrader! Een middag om met veel genoegen op terug te kijken, op terug te komen, maar vooral ook om met de uitkomsten verder te gaan!

Heleen Homburg
Moniliteitsadviseur, Facta non Verba

Het enorm inspirerende en humoristische optreden van Paul Smit over de werking van ons brein zette alle aanwezigen in de juiste stand om met elkaar in het World Café de dialoog aan te gaan. Conclusie uit een evaluatie onder deelnemers: zeer goed!

Devie Rusch
Beleidsmedewerker werkgeverszaken,
Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Verrassende inzichten over ons brein en gedrag, interactie en veel humor komen in één vloeiende presentatie samen!

Vraag van een leider:
‘Wat kan ik doen om jou te laten excelleren?’

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA