Google Netherlands Summer Event 2017 organizing committee: It was a great pleasure working with Novella, from inception through execution of the actual event, led by the wonderfully engaging Rick Koster.

Maarten Tol
Strategic Partner Manager Google

Rick Koster: vanuit geaccepteerde ongelijkheid van elkaar leren

Uw organisatie in transitie? Samenwerken met relaties? Rick Koster is expert in verandermanagement, leiderschap en innovatie. Hij ontwikkelt en begeleidt programma’s om met elkaar weer tot de juiste beweging te komen. Als veelgevraagd spreker zorgt Rick Koster met humor en interactiviteit voor nieuwe inzichten.

In de voorbereiding van een World Cafe denkt Rick Koster mee met de opdrachtgever om de doelen scherper te krijgen en zo tot het beste programma te komen. Hoe kan het World Cafe het beste worden ingeleid? En wat zijn de subthema’s om het goede gesprek te voeren? Kortom: hoe zorg je voor dialoog met impact?

Als moderator bewaakt Rick Koster de lijn van het programma. In zijn inleidende keynote speech brengt hij met de nodige humor de thema’s van het World Cafe tot leven. Na drie rondes vraagt hij door naar wat er is bereikt en wat de goede vervolgstappen zijn. Indien gewenst ontwikkelen we op basis van de uitkomst een vervolgtraject.

‘Alles wat je zoekt is er al,
je moet het alleen zien te vinden.’

Rick Koster

RICK KOSTER OP
INTERNATIONALE PODIA

Rick Koster ontwikkelt en faciliteert internationale programma’s waaronder Nudge Global Leadership Challenge, the European Nutrition Leadership Program en programma’s rond diversiteit en innovatie.
Hij was actief in onder meer België, Luxemburg, Iran, Marokko en de United States. Zijn Engelstalige keynote speech is inhoudelijk, interactief en humoristisch en zorgt voor de vaak zo noodzakelijke beweging.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
RICK KOSTER ZEGGEN

Heel knap hoe Rick op ons congres een groep van 400 mensen weet te activeren. We hebben genoten van zijn presentatie over contact, vertrouwen en creativiteit. Alle deelnemers gingen vrolijk, vol energie en met leuke gesprekstof de pauze in. Een absolute aanrader!

Marjol Nikkels
Directeur, CS Opleidingen – VeReFi

Inspirerende spreker Rick Koster heeft in zijn speech een verhelderend kijkje gegeven in organisaties, communicatie en de drie pijlers naar succes: verantwoordelijkheid, ruimte en passie.

Betsie Gerrits
Hoofd landelijke werkgeversdienstverlening,
UWV Werkbedrijf

Wat als…
Gebrabbel van kinderen, trust fall, vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen, leading by example en person swapping in één vloeiende presentatie samenkomen met humor, verrassende inzichten en interactie?

‘Het plezier van je beste zelf
weer ontdekken’.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA