Wat betekent innovatie voor ons? Wiro hielp onze ruim vijftig collega’s van verschillende continenten die vraag te beantwoorden, op een speelse maar professionele wijze – door ze met LEGO aan de slag te zetten. Verrassend en interactief!

MADELON ENGELS
Achmea International

Wiro Kuipers: spelenderwijs met elkaar tot nieuwe ideeën komen

Op welke wijze bouw je met elkaar aan de toekomst? Wiro Kuipers mobiliseert als creatief inspirator deelnemers om spelenderwijs samen tot zinvolle resultaten te komen. Denken met je handen, gebruik maken van je eigen creativiteit en open staan voor anderen. De kwaliteiten van anderen zien om zo tot een nog beter resultaat te komen.

Wiro Kuipers studeerde bestuurskunde en bedrijfskunde en was actief in verschillende adviserende en leidinggevende rollen binnen de gemeentelijke overheid. Ook werkte hij als identiteitsmarketeer en creatief facilitator. Nu zet hij graag organisaties en mensen in beweging om samen tot gave dingen te komen die bijdragen aan een hoger doel.

Als facilitator neemt Wiro Kuipers de deelnemers stapsgewijs mee in het vraagstuk en het proces. Zijn keynote speech sluit dan ook naadloos aan bij de deelnemers. Na de drie rondes World Cafe gaat hij de zaal in en worden ideeën en creaties met elkaar besproken en bepalen we met elkaar wat een volgende stap van betekenis wordt.

‘Meer zin in de zaak? Play is the way!’

Wiro Kuipers

WIRO KUIPERS:
DOEN IS HET NIEUWE DENKEN

World Cafe LEGO Serious Play sluit nauw aan bij de laatste inzichten in de neurowetenschap. Door daadwerkelijk te gaan doen, worden bijzondere oplossingen uit ons onbewuste brein zichtbaar, die vervolgens gedeeld kunnen worden. Een prachtige methodiek bij teamontwikkeling, verandermanagement, innovatietrajecten maar ook om samenwerken weer leuk te maken.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
WIRO KUIPERS ZEGGEN

Elke keer zet Wiro aan tot denken op een speelse manier, met diepgang, en brengt daarmee verandering laagdrempelig tot stand.

Beatrijs Wijnberg
Regiomanager Noordoost Brabant, UWV Werkbedrijf

De sessies gaven energie en leverden tastbare resultaten op. Wiro ging doordacht te werk, met oog voor de mens, humor, veel energie en slim puttend uit de kennis en kunde die in de ruimte aanwezig is.

Jeroen Spruit
Afdelingsmanager Ontwikkelen naar Werk – Laborijn

Spelenderwijs ontdekken en elkaar verhalen vertellen om tot diepgang te komen, daar waar het raakt. Experimenteren en leren, waarbij door de dialoog iedere bijdrage van waarde is.

‘Samen serieus spelen. De kracht van spelen inzetten om echte vraagstukken in beweging te krijgen.’

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA