Kan Jeannette Welp van harte aanbevelen, zeker voor bedrijven, organisaties en overheden. Samenwerkingen met teamleden, afdelingen en bestuur worden vanuit verbinding geoptimaliseerd zodat je nog beter kunt functioneren en groeien.

Jacqueline La Riviere

Jeannette Welp laat als muziekexpert tijdens het World Café echte verbinding ervaren

In haar interactieve bijdrage zorgt Jeannette Welp ervoor dat de energie bij de deelnemers weer gaat stromen. Als veelgevraagd spreker brengt Jeannette de deelnemers in beweging door ze te transformeren in muzikanten van een orkest. Het is een fantastische inleiding om vervolgens in het World Café met elkaar in dialoog te gaan.

Jeannette Welp heeft als inleider van het World Café impact.  Vanuit de laatste inzichten uit de neurowetenschap laat ze deelnemers ervaren wat de kracht van muziek is en hoe je tot echte verbinding komt. Voordat men het door heeft, wordt er samen muziek gemaakt met handen, voeten, de stem en boomwhackers.

Jeannette is de dirigente die deelnemers laat voelen dat veel Ikjes een prachtig Samen! vormen als je met elkaar gaat jammen. Om daarna met die mindset vanuit co-creatie de beste ideeën te bedenken. Een aanrader voor iedere organisatie die een volgende stap wil maken in samenwerken, inclusie en verandering!

‘Een explosie van verbindingen in het brein. Dat is de verbindende kracht van muziek!’

Jeannette Welp

Teamontwikkeling met Jeannette Welp

JEANNETTE WELP, MUZIEKEXPERT OP HET GEBIED VAN ONDERWIJS EN ZORG

Muziek is een krachtig middel als het gaat om teamontwikkeling bij organisaties. Speciaal in het onderwijs is muziek echter ook voor leerlingen van groot belang. In haar bijdrage voor het onderwijs gaat Jeannette met de deelnemers actief aan de slag met diverse werkvormen. De volgende schooldag kan iedereen diezelfde werkvormen in de klas gebruiken. Muziek als vakintegratie inzetten heeft grote effecten. Leren lezen vanaf het digibord door een nieuw lied te zingen, werkt voor het kinderbrein perfect. Of korte activerende werkvormen met muziek als overgang naar een volgende les. Rekenen leren door met elkaar te gaan rappen: ‘Ik zeg 2 en jullie zeggen …’ (verliefde harten). Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar muziek binnen het onderwijs. Bijvoorbeeld over het verhogen van de concentratie van leerlingen door het inzetten van achtergrondmuziek. Jeannette vertelt er tijdens haar bijdrage graag alles over!

Ook in de zorg wordt muziek bij patiënten en teams ingezet met geweldige gevolgen. In Nederland behaalt prof. Hans Jeekel van Erasmus MC al jaren opzienbarende evidence based resultaten rond muziek als medicijn. In de presentatie van Jeannette voor de zorg praat ze op haar enthousiasmerende wijze deelnemers bij over de superkrachten van muziek, maar gaat ze vooral ook met de deelnemers aan de slag om het zelf te ervaren.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
JEANNETTE WELP EN HET WORLD CAFE ZEGGEN

Wauw, gisteren een keynote van Jeannette mogen meemaken! Wat een heerlijke avond vol verbinding en plezier! Fijn om zo als business buddy’s elkaar op een ontspannen en muzikale manier nog beter te leren kennen en ook de diepte in te gaan met gesprekken in de groepjes! Wil je als bedrijf de verbinding tussen je personeel of collegae nog beter maken, dan is Jeanette echt een aanrader!

Bea van den Bosch

De training ‘De kracht van muziek’ deed haar titel eer aan. Allemaal enthousiaste collega’s uit hun comfortzone aan het muziek maken. En het klonk geweldig! Afgelopen weken de training toegepast in mijn eigen muzieklessen met al even zo enthousiaste kinderen die de boomwhacker bespeelden.

Sepkje Tamminga
Leerkracht Kyk, OT Noord

Jeannette geeft regelmatig workshops voor organisaties. Zowel plenair als in kleine groepjes gaan deelnemers met elkaar aan de slag. Tenslotte gelooft Jeannette in doen en ervaren. Waarna ze vertelt wat er in het brein van de deelnemers gebeurde.  Een workshop van Jeannette zorgt voor veel energie, vrolijkheid en nieuwe inzichten.

Elke workshop wordt door Jeannette op maat gemaakt op basis van het doel. Tijdsduur: van 45 – 150 minuten.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA