Met haar inhoudelijke kennis weet Vera de goede vragen te stellen en met humor en interactie houdt ze de deelnemers scherp en betrokken.

Rachel Heijne

Rachel Heijne
directeur VVM

Vera Dalm faciliteert dialoog over duurzaamheid en klimaat

Met haar enorme bestuurlijke en politieke ervaring beweegt Vera Dalm zich even makkelijk in bestuurlijke kringen als tijdens bijeenkomsten met burgers, bewoners, medewerkers of relaties. Zij zorgt daarbij altijd voor een open en ontspannen sfeer, zodat deelnemers met elkaar het goede gesprek kunnen voeren. Wanneer het nodig en belangrijk is om het doel van de sessie te behalen, vraagt ze echter door en helpt ze de deelnemers om samen op zoek te gaan naar echte antwoorden op hun specifieke vraagstuk. Vera Dalm weet snel de essentie van wat de opdrachtgever verwacht helder te krijgen en leest zich altijd grondig in.

Na ruim tien jaar werkzaam te zijn als directeur van Milieu Centraal, is Vera Dalm nu directeur van de VBNE, het samenwerkingsverband van natuurorganisaties, bos- en natuurterreineigenaren. Daarnaast is zij voorzitter van de RvC van adviesbureau CLM (werkt aan verduurzaming landbouw) en lid van de RvT van Landschap Noord-Holland. Vera was lid van de Commissie Van Aartsen, die advies uitbracht over het VTH-stelsel. Tevens was zij voorzitter van de beroepsvereniging van milieuprofessionals (VVM) en bracht ze op verzoek van de Kamer een advies uit over de circulaire economie.

Vera Dalm treedt met regelmaat op als dagvoorzitter en gespreksleider. Ze is expert op duurzaamheid, circulariteit, biodiversiteit, voeding & klimaat en consumentengedrag. Tijdens een inleiding kan ze inspirerende voorbeelden geven hoe je effectief mensen kunt beïnvloeden om individueel of binnen een gemeenschap concreet aan de slag te gaan. Maar ook voor thema’s als innovatie, organisatieontwikkeling of samenwerken loopt ze warm.
Vera Dalm werkt met vele werkvormen, een persoonlijk interview, een panelgesprek, actieve workshop-sessies of een groots World Café.

‘Met mijn betrokkenheid, inhoudelijke deskundigheid en humor voeg ik waarde toe aan een interactieve bijeenkomst.’

Vera Dalm

Teamontwikkeling met Jeannette Welp

Foto’s (c): Michiel Wijnbergh

VERA DALM IS EXPERT OP HET GEBIED VAN DUURZAAMHEID EN MENSELIJK GEDRAG

Vera Dalm studeerde Milieukunde en ‘Strategisch management van publieke organisaties’. Zij heeft haar sporen verdiend als het gaat om duurzaamheid en klimaat en stond een aantal jaren in de Trouw Duurzame 100. ’Of je nu werkt aan het klimaat- en biodiversiteitsthema vanuit de consument, wetgeving en beleid of vanuit de praktijk; alle inzet is nodig om onze wereld te behouden. En liefst béter over te dragen aan volgende generaties’.

De zaal blijft in een actieve stand en geheel betrokken, doordat ze voortdurend de zaal inloopt om reacties op te halen. ‘Bij Vera is er geen kans om in slaap te vallen,’ merkte een opdrachtgever na een congres op. Vera Dalm spreekt Nederlands, Duits (native) en Engels op internationaal werkniveau en is dus voor internationale congressen in te zetten.

‘Met mijn betrokkenheid, inhoudelijke deskundigheid en humor en voeg ik waarde toe aan een interactieve bijeenkomst.’

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
VERA DALM ZEGGEN

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. Mede met dank aan de fijne wijze en met de juiste scherpte, waarop jij als dagvoorzitter ons door de sessie heen hebt geleid. Dank daarvoor! Ook van de collega’s begreep ik dat het mooie inzichten heeft opgeleverd in de samenwerking met het bestuur.

Hans Hoeijmakers
Waterschap Limburg

Wij kijken terug op een geslaagd evenement m.b.t. ‘de duurzame boodschap’ waarvoor Vera Dalm een inspirerende inbreng leverde. Haar bijdrage, die goed aansloot op het doel van de bijeenkomst, hebben we als bijzonder waardevol ervaren.

Cock de Vries
Gemeente Langedijk

Vera begeleidt ook regelmatig workshops voor organisaties. Met elkaar bepalen we wat de beste vorm is om effectief in te zetten bij uw inhoudelijke vraagstuk.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com

THE WORLD CAFE IS POWERED BY NOVELLA