Project omschrijving

BESIX: internationale leiderschapsbijeenkomst Client Centricity

16 november 2016

DE VRAAGSTELLING

Voor de leiders van BESIX ontwikkelen we een internationale bijeenkomst rond het thema Client Centricity. Het programma sluit aan bij het lopende ontwikkelprogramma en heeft als doel tot nieuwe ideeën te komen rondom het thema. Novella ontwikkelt samen met BESIX het volledige congres, waarvan het World Café onderdeel is. De deelnemers zijn de diverse leiders uit Nederland, België en Dubai. Tevens nemen enkele relaties c.q. klanten deel aan de bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats in Gent (België).

DE UITVOERING

Professor Marion Debruine, decaan bij Vlerick business school, opent de ochtend op inspirerende wijze. Rick Koster modereert en inspireert met een keynote speech over leiderschap, volgerschap, trends en hoe mensen veranderen. Paul Smit vult het programma aan met humor en nieuwe inzichten over het (onbewuste) brein. Vervolgens gaan de deelnemers met elkaar in gesprek om te onderzoeken hoe je tot betere samenwerking kunt komen. Aan de ronde tafels ontstaat een bruisende dialoog. Het wisselen van tafel tijdens het World Café zorgt voor de juiste diversiteit, zodat iedereen elkaar spreekt.

CONCRETE IDEEËN

Na het World Cafe vervolgen we het programma met de BESIX Client Challenge.  De deelnemers worden uitgedaagd om met alle opgedane kennis tijdens de dialoog  in kleine groepjes te komen tot concrete ideeën. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ‘Value Proposition Canvas’, een belangrijke tool voor de ontwikkeling van producten en diensten. De essentie bij het Value Proposition Canvas is uitgaan van de wensen van je klant. Aan het einde presenteert elk groepje op het podium een idee.

De bijeenkomst in het kort:

Een energieke en interessante dag voor BESIX, die door de deelnemers als zeer waardevol werd ervaren. Besix is een internationaal opererende Belgische bouwonderneming, die ook in Nederland werkzaam is. De bijeenkomst vindt plaats in de inspirerende Oude Vismijn in Gent.

A few comments form participants:
The session about the brain was very exciting. Very interesting presentations with striking examples and good fun as well.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het internationale
World Café concept: www.theworldcafe.com