Facta non Verba:
Anders kijken naar arbeidsmobiliteit!

23 november 2017

DE VRAAGSTELLING

Facta non Verba is een platform om arbeidsmobiliteit te bevorderen, kennis te delen over en actief aan de slag te gaan met arbeidsbemiddeling in Zuid-Holland. De opdracht: organiseer een inspirerende sessie voor HR-managers over de veranderende arbeidsmarkt, arbeidsmobiliteit, formeel/informeel leren en samenwerking, waarbij de deelnemers kennis kunnen delen.

DE UITVOERING

Ongeveer 80 HR-managers uit de regio Rotterdam nemen deel aan het World Cafe. Edith Jacobs, beleidscoördinator van Stadsontwikkeling, Gemeente Rotterdam geeft in haar bijdrage aan dat stad, economie én mens in verandering zijn. Dit vraagt van bedrijfsleven en werknemers visie, strategie en een persoonlijk ontwikkelplan. Paul Smit leidt het World Cafe in met een inspirerende bijdrage over hoe ons brein werkt.

DE THEMA’S

Tijdens de 3 rondes World Cafe gaan de HR-managers, steeds in de juiste mix aan de ronde tafels met elkaar in dialoog over de volgende thema’s: Samenwerking, Innovatie en Leven lang leren. Er worden veel ideeën uitgewisseld over hoe je tot concrete acties kunt komen.
Tijdens de plenaire terugkoppeling bespreken we plenair met elkaar de uitkomsten.

Het jaarlijkse netwerk event in het kort:

Tijdens het event was er de juiste sfeer om inzichten en kennis te delen. De bijdrage van de moderator en de flitspresentatie prikkelde en inspireerde de deelnemers om met elkaar het gesprek aan te gaan tijdens het World Cafe.  De sessie  beantwoordde daarmee volledig aan het doel van Facta non Verba.

Een middag om met veel genoegen op terug te kijken, op terug te komen, maar vooral ook om met de uitkomsten verder te gaan!
Een aanrader!

HELEEN HOMBURG
RET/ Facta Non Verba

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com