Project Description

Facta non Verba
Anders kijken!

23 november 2017

Vraagstelling opdrachtgever
Een invulling van het jaarlijkse netwerk evenement voor specifiek de beslissers op HR van de verenigde leden en nieuwe gasten. In de voorbereiding ontstond vertrouwen van de opdrachtgever door de goede en snelle communicatie met Novella. Met veel enthousiasme begonnen we aan de middag.

Uitvoering
De uitnodigingen, het congresbeeld, badges en definitief programma was binnen 3 weken helder en dat gaf rust en voldoende tijd om de gasten uit te nodigen. Zeker zo belangrijk voor een dergelijk evenement is de locatie. Niets is te veel, alles wordt in goed overleg geregeld. Grote flexibiliteit en gastvrijheid.

“Een middag om met veel genoegen op terug te kijken, op terug te komen, maar vooral ook om met de uitkomsten verder te gaan!
Een aanrader!”

Heleen Homburg, RET/Facta non Verba

En dan het World Café, een werkvorm om je gasten uit te dagen alles wat ze vinden en dus delen, ook te noteren. En dat gebeurde binnen de 3 rondes die ervoor staan werden de ronde tafels eerst bekleedt met witte tafellakens steeds verder volgeschreven. Alles wat geopperd werd kon je kwijt, niets was te gek en veel nodigde uit tot delen van inzichten en kennis, maar ook het delen van gezamenlijke vragen rond onderwerpen waar nog niet direct een antwoord op was.

De winst van het World Café was het vertrouwen dat ontstond, ook al waren er veel gasten die elkaar voor het eerst ontmoette. Op basis van de thema’s ‘Samenwerken ( binnen ons netwerk), Innoveren en Een leven lang Leren’ was de uitkomst helder: De mens blijft centraal staan.