JDE Coffee: Global Finance Meeting
Evolve with Growth

28 maart 2018

DE VRAAGSTELLING

Novella wordt gevraagd om mee te denken over een interactief en inspirerend onderdeel van de driedaagse JDE Global Finance Meeting in Barcelona. Het doel is om kennis te delen en met elkaar het goede gesprek te voeren rond belangrijke thema’s. De keuze valt op een World Cafe Experience, gemodereerd en ingeleid door Paul Smit.

DE UITVOERING

Paul Smit leidt het World Cafe in met zijn Engelstalige bijdrage Influencing the brain. Op welke wijze kan je als leider je mensen meenemen en wat zijn de juiste methoden om het onbewuste brein te beïnvloeden? De keynote geeft de deelnemers uit ca. 40 landen veel gesprekstof in het World Cafe.

DE THEMA’S

Tijdens het World Cafe heeft iedere deelnemer tijdens drie rondes een eigen route langs elk van de drie thema’s. Zo praat iedereen intensief mee over Learning agility, Critical experiences en Leadership capabilities. Er ontstaat veel output op de tafelkleden, waarmee naderhand verder gewerkt kan worden.

De JDE Global Finance Meeting in het kort:

Het was een inspirerende 3-daagse waar veel verschillende thema’s aan bod kwamen. Iedereen gin met elkaar in gesprek en er werd veel gesproken over hoe men naar de toekomst (binnen JDE Coffee) kijkt met alle nieuwe ontwikkelingen van tegenwoordig. We kregen in de feedback veel te horen dat de aanwezigen het geweldig vonden om hun collega’s op deze manier te leren kennen.

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com