NHTV: congres Cities in Transition

12 maart 2015

DE VRAAGSTELLING

De NHTV heeft als kennisinstituut veel expertise in huis rond het thema stedelijke ontwikkeling. De opdracht: Organiseer een tweedaags congres met internationale sprekers, waarbij de expertise van de NHTV nog beter getoond wordt en de deelnemers met elkaar intensief kunnen netwerken. Novella ontwikkelt het programma in co-creatie met de NHTV en zorgt voor uitvoering. Dialoog en van elkaar leren staat voorop.

DE UITVOERING

Tijdens de eerste dag in het Chassé theater Breda zitten alle deelnemers in wisselende samenstelling aan ronde tafels. Rick Koster modereert en leidt de diverse sprekers uit onder meer China en Spanje in. Een eigen bijdrage van Rick Koster zorgt voor de juiste mindset van de deelnemers tijdens het World Café. De voertaal tijdens de tweedaagse is Engels. Tolken begeleiden tijdens de sessie de Chinese delegatie.

DE TWEEDAAGSE

Tijdens het World Cafe komen de volgende thema’s aan bod: technology, sustainability, meaningfull experiences. Het World Café blijkt tijdens deze tweedaagse de perfecte werkvorm om voor echte verbinding te zorgen tussen de deelnemers. Het programma van dag 2 sluit aan bij de uitkomsten van de eerste dag. De deelnemers bezoeken op de locatie van de NHTV diverse bijzondere workshops en masterclasses.

Het tweedaags congres in beeld:

Het gaf veel voldoening om samen met de NHTV in co-creatie dit congres te organiseren. We kregen van de deelnemers veel positieve feedback, vooral ook over het World Cafe en de afwisseling tussen luisteren en zelf kennis delen.

JAAP VOERMAN
Novella en World Cafe

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@theworldcafe.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons:

Bekijk ons privacybeleid hier.

Voor meer informatie over het oorspronkelijke
World Café concept: www.theworldcafe.com